Home > Nieuws > Vier 50 jaar Danerolles mee met speciale croissants voor huisdieren

Vier 50 jaar Danerolles mee met speciale croissants voor huisdieren

Delen

Je kent het wel, je hebt een heerlijk ontbijtje klaargemaakt, de hele tafel staat vol lekkernijen, je wilt net gaan eten en naast je zie je de vragende ogen van je lieve hond of kat. En eigenlijk zeg je altijd ‘nee’ want je eten is nu eenmaal niet geschikt voor je huisdier. Daar brengt Danerolles nu eenmalig verandering in, met de introductie van de Huisdieren Croissant!

Danerolles, bekend van de verse deegproducten in het iconische blikje, viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Ter ere van dit jubileumjaar lanceert Danerolles een limited edition huisdieren croissant, speciaal voor hond en kat. Omdat zij net zo lief onderdeel zijn van het gezin.

Als marktleider op het gebied van verse deegproducten creëert Danerolles al 50 jaar fijne momenten. Iedereen heeft wel een herinnering aan een zondagochtend thuis met familie, samen deeg rollen en vervolgens genieten van een ovenheerlijk vers afgebakken croissantje of kaneelrolletje. “In al onze producten is liefde het belangrijkste ingrediënt. Ons merk heeft een emotionele lading en creëert verbinding. Huisdieren zijn een onderdeel van het gezin en verdienen heel veel liefde. Daarom vonden wij het een bijzonder mooi idee om een speciale limited edition huisdieren croissant te ontwikkelen, zodat onze viervoeters ook écht onderdeel worden van het geliefde Danerolles moment in het weekend,” aldus Marloes Meyer, Head of Danerolles.

De receptuur van de huisdieren croissant is speciaal ontwikkeld voor honden en katten. Een zoutloze croissant met rundervet en zalmolie. Zodat ze er ook echt van genieten. 

De Danerolles Huisdieren Croissant is zojuist geïntroduceerd tijdens een speciaal event bij Dierenspeciaalzaak Heems uit Heemstede, de oudste dierenwinkel van Nederland. Ruim 20 honden hebben daar samen met hun baasjes een heerlijke Danerolles croissantje kunnen eten. Onder de genodigden was ook Renate Gerschtanowitz met haar hond Obi aanwezig.

Jur Baart, partner bij creatief strategisch bureau Fitzroy: “Met de Huisdieren Croissants bewijst Danerolles dat zij als geen ander gezinnen begrijpen en bijdragen aan liefdevolle momenten voor de hele familie. Door de geliefde huisdieren te betrekken maken we de belofte van Danerolles alleen nog maar warmer en rijker.”

De Danerolles Huisdieren Croissants zijn eenmalig geproduceerd voor de viering van Danerolles 50 jaar. De blikjes zijn komende weken te verkrijgen via een winactie op de sociale mediakanalen van Danerolles. Daarnaast is een kleine oplage verkrijgbaar bij Dierenspeciaalzaak Heems in Heemstede. 

Delen

Waidmannsheil nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van jagen via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!