Home > Nieuws > Stropdassen voor de avonturier

Stropdassen voor de avonturier

Delen

De Londense wapenmaker John Rigby & Co. presenteert met trots de Rigby ‘Big Five’ stropdassencollectie, nu exclusief verkrijgbaar bij de Rigby Shikar Store. Deze stropdassen zijn een symbool van elegantie en luxe, ontworpen om de geest van de majestueuze wilde dieren van Afrika te vangen en belichamen Rigby’s toewijding aan vakmanschap en uitmuntendheid.

De Rigby ‘Big Five’ stropdassencollectie, handgemaakt in Groot-Brittannië, is een eerbetoon aan de meest gerespecteerde leden van het Afrikaanse pantheon van wilde dieren en biedt veeleisende heren een verfijnd en tijdloos accessoire.

De collectie bestaat uit vijf opvallende ontwerpen

  • Rigby ‘Ceros’ Stropdas: Met een nobel neushoornhoofd tegen een rijke kastanjebruine achtergrond straalt de ‘Ceros’ stropdas kracht en evenwicht uit.
  • Rigby ‘Ingwe’ Stropdas: De ‘Ingwe’ stropdas belichaamt de elegantie van een luipaardenkop tegen een marineblauwe achtergrond, die gratie en kracht uitstraalt.
  • Rigby ‘Shumba’ Stropdas: Geïnspireerd door de koning van de jungle, toont de ‘Shumba’ stropdas een vorstelijke leeuwenkop op een dieprode achtergrond, die moed en majesteit belichaamt.
  • Rigby ‘Tusker’ Stropdas: is een eerbetoon aan de iconische Afrikaanse olifant, met een prachtige olifantenkop tegen een robijnen achtergrond, die wijsheid en grootsheid symboliseert.
  • Rigby ‘Big Game’ Stropdas: Presenteert de imposante baas van een Kaapse buffel op een Savannah-kleurige achtergrond.

Elke stropdas is gemaakt met de grootste aandacht voor detail, heeft gerolde randen en draagt trots de naam Rigby op de binnenste lus. De stropdassen zijn gemaakt van de fijnste zijde, wat zorgt voor een accessoire dat lang meegaat en het toonbeeld is van verfijning.

De complete Rigby ‘Big Five’ stropdassencollectie is nu verkrijgbaar voor £400 in de Rigby Shikar Store. Elke individuele stropdas kan ook apart worden gekocht voor £89.

Delen

Waidmannsheil nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van jagen via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!