Home > Nieuws > Rigby Art onthult nieuwe limited edition wildcollectie

Rigby Art onthult nieuwe limited edition wildcollectie

Delen


Londense wapenmaker, John Rigby & Co.’s kunstafdeling, Rigby Art, is trots om drie nieuwe limited edition fine art prints te onthullen van een caracal wilde kat, dik-dik antilope en klipspringer antilope. Gemaakt door Rigby-kunstenaar en graveur, Geoffrey Lignon, toont elk stuk de ingewikkelde details en oerinstincten van de afgebeelde dieren en is exclusief verkrijgbaar op de Rigby-website.

“Focus” Limited edition fine art print

Laat je onderdompelen in de aantrekkingskracht van “Focus”, een limited edition fine art print die de essentie van de caracal wilde kat vastlegt. De kenmerkende techniek van kunstenaar Geoffrey Lignon, tekenen op een zwart bord met een witte gelpen en potloden, brengt de onvoorspelbare en gevaarlijke aard van dit prachtige wezen tot leven. Beperkt tot slechts 25 giclée-prints, is elk A3-formaat stuk met de hand ondertekend, genummerd en gestempeld met het reliëflogo van Rigby. Het kunstwerk, geprijsd op £190, biedt een unieke kans om de rauwe intensiteit van het bestaan van de caracal te ervaren.

“Dik-dik” Limited edition fine art print

Meesterlijk vervaardigd door Geoffrey Lignon, legt “Dik-dik” de essentie van de kleine antilope met precisie en gratie vast. Beperkt tot 25 prints, is elke A4-formaat giclée-print persoonlijk met de hand ondertekend en genummerd door de kunstenaar, wat exclusiviteit en authenticiteit waarborgt. De unieke techniek van tekenen op een zwart bord met een witte gelpen en potloden benadrukt de opmerkelijke overlevingsinstincten van deze wezens. Geprijsd op £120 is “Dik-dik” een getuigenis van de harmonie tussen kunst en natuur.

“Sentinel” Limited edition fine art print

In “Sentinel” legt Geoffrey Lignon op briljante wijze de essentie van de klipspringer antilope vast, waarbij hij de mogelijkheid van het dier om te gedijen in uitdagend terrein benadrukt. Beperkt tot slechts 25 prints, is elke A4-formaat giclée-print met de hand ondertekend, genummerd en gestempeld met het reliëflogo van Rigby. Het stuk belicht de puntige hoeven en stekelige vacht van de klipspringer, waarvoor ze goed erkend worden. Geprijsd op £120 nodigt “Sentinel” kunstverzamelaars uit om deel uit te maken van het erfgoed van Rigby.

Over zijn visie achter de nieuwe kunstwerken, merkte Rigby-kunstenaar en graveur Geoffrey Lignon op: “Met deze collectie wilde ik diep ingaan op de rauwe schoonheid van deze opmerkelijke wezens, hun oerinstincten en unieke kenmerken naar voren brengen. Elk stuk vertelt een verhaal van overleving, gratie en de delicate balans tussen roofdier en prooi.”

Delen

Waidmannsheil nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van jagen via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!