Home > Nieuws > Pak je spullen in voor avontuur met Rigby’s Leather Holdalls

Pak je spullen in voor avontuur met Rigby’s Leather Holdalls

Delen

De nieuwe leren holdalls van de Londense wapenmaker John Rigby & Co., die stijl en luxe uitstralen, zijn de ultieme reistas voor een sportief weekendje weg of voor je volgende safari. Ze zijn met de hand gemaakt van duurzaam en robuust leer en kunnen dankzij hun aanpasbare samenstelling subtiel worden opgeborgen in de kofferbak van je 4×4 of in je bushvliegtuig.

Ze zijn klaar om een essentiële metgezel te worden voor de moderne avonturier en combineren tijdloze esthetiek met ongeëvenaarde functionaliteit. Ze zijn handgemaakt door meester-ambachtslieden, Traditional English Guncases (TEG) Londen. Ze zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en stralen moeiteloos een aura van verfijning uit.

De Rigby Leather Holdall is verkrijgbaar in twee kleuren – bruin of donkerbruin – en is praktisch in gebruik. Elk doordacht ontworpen interieur biedt voldoende ruimte voor je reisbenodigdheden, zodat je je spullen gemakkelijk bij de hand hebt. Met stevige leren handvatten en een verstelbare schouderriem garanderen ze draagcomfort.

Marc Newton, algemeen directeur van John Rigby & Co, zegt hierover: “Bij Rigby zijn we altijd toegewijd geweest aan het produceren van uitzonderlijke producten die traditie en stijl combineren, en deze weekendtas is daarop geen uitzondering. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk met aandacht voor detail, weerspiegelen ze de geest van avontuur met behoud van de hoogste normen van kwaliteit en design.”

Delen

Waidmannsheil nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van jagen via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!