Home > Nieuws > Ontdek de nieuwe Rigby Whisky Travel Bar

Ontdek de nieuwe Rigby Whisky Travel Bar

Delen

De Londense wapenmaker John Rigby & Co. introduceert met trots zijn nieuwste luxe reisgenoot – de Rigby Whisky Bar, nu verkrijgbaar bij de Rigby Shikar Store. Handgemaakt door Els & Co. fijn leder ambachtslieden, het is gemaakt voor de moderne avonturier die een vleugje luxe zoekt, zelfs in het hart van de grote outdoors.

Gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd, heeft het een robuust handvat en twee koperen gespen die de opener vastzetten. Binnenin is hij ingenieus ingedeeld voor zes bekers, die elk een slimme plaats hebben in hun eigen gleuf, zodat ze veilig en klaar zijn voor je volgende glas. Een ruim compartiment biedt plaats aan de fles van je keuze, beschermd door een interne gespsluiting, zodat hij stevig op zijn plaats blijft tijdens je avonturen.

Of je je nu diep in de wildernis waagt of gewoon op zoek bent naar een verfijnd drankje voor onderweg, de Rigby Whisky Travel Bar is je perfecte metgezel.

Bekijk het product op deze website.

Delen

Waidmannsheil nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van jagen via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!