Home > Nieuws > Nieuwe Rigby messen bieden het toppunt van vakmanschap

Nieuwe Rigby messen bieden het toppunt van vakmanschap

Delen

Wapenmaker John Rigby & Co. uit Londen introduceert met trots twee nieuwe messen in de Rigby Shikar Store – het Rigby ‘Bwabwata’-mes en het Rigby Damascus ‘Luangwa’-mes. Deze messen, vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk door gerenommeerde op maat gemaakte messenmakers, Emberleaf, bieden de perfecte combinatie van traditie, vakmanschap en functionaliteit.

Rigby ‘Bwabwata’-mes

Het Rigby ‘Bwabwata’-zakmes heeft een lemmet van drie inch gesmeed uit AEB-L kwaliteitsstaal met een volledig gehard mechanisme. Het handvat is gemaakt van expositieklasse woestijnijzerhout, wat zowel kracht als opvallende esthetiek biedt, en wordt geleverd in een leren foedraal. Het Rigby ‘dubbele R’-logo siert zowel het lemmet als het foedraal, waardoor een onmisbaar symbool van kwaliteit en erfgoed ontstaat.

Rigby Damascus ‘Luangwa’-mes

Het Rigby Damascus ‘Luangwa’-mes heeft een veilig inklapbaar vergrendelingsmechanisme met een lemmet van drie inch van Damascus-staal, trots voorzien van het iconische Rigby ‘dubbele R’-logo. Het volledig geharde AEB-L-mechanisme zorgt voor optimale prestaties. Het handvat is vervaardigd uit fijnblauwe esdoorn en wordt geleverd in een duurzaam leren foedraal, gestempeld met het Rigby-logo.

Investeren in de Rigby ‘Bwabwata’ en ‘Luangwa’-messen gaat niet alleen over het verwerven van prachtige messen, maar ook over het verkrijgen van betrouwbare metgezellen voor een leven lang avonturen in de wildernis.

Let op: om wettelijke en veiligheidsnormen te handhaven, is bewijs van leeftijd (18 jaar en ouder) vereist voordat deze items worden verzonden. De Rigby-messen worden bezorgd via een gespecialiseerde koerier, voor een veilige en tijdige levering.

Delen

Waidmannsheil nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van jagen via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!