Home > Nieuws > Jachtervaringen in de mooiste regio’s van Europa

Jachtervaringen in de mooiste regio’s van Europa

Delen

Outings Jachtreizen organiseert al vijf jaar bijzondere jachtervaringen naar de mooiste regio’s van Europa en daarbuiten. Daarbij staat het woord ontzorging centraal. Naast de jacht en het verblijf wordt ook gefaciliteerd bij de reis an sich. Denk daarbij aan het boeken van vliegtickets, ferry en het aanmelden van uw wapen bij de douane.

Voorheen bekend onder de naam Barrel and Boar Outings heeft het management sinds 1 januari haar activiteiten onafhankelijk verdergezet.

Het aanbod jachtreizen is inmiddels verspreid over 20 landen. Het accent ligt op Tsjechië waar u niet alleen moeflons maar ook roodwild, sikaherten reebokken en damwild kunt bejagen. Verder is Schotland een vaste waarde voor wie een keer zijn hertendroom in de Highlands wil realiseren. Nog in het Verenigd Koninkrijk jaagt u een uur boven Londen op muntjak, Chinese waterree en kapitale reebokken. En dichterbij kunt u in Frankrijk een mooie jachtdag op fazanten beleven, zowel gedreven als voor de voet.

Naast deze landen vindt u op www.outings.nl meer informatie over Slowakije, Kroatië, Turkije, Zuid-Afrika, Spanje en zelfs Kazachstan.

Heeft u vragen over een bepaalde reis? Neem dan contact op per mail via [email protected] of telefonisch: +31 (0)85 400 96 96.

Delen

Waidmannsheil nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van jacht en dieren via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!